BINE ATI VENIT!

Dacă sunteţi căuta opţiuni, în cazul în care să trăiască în Bulgaria în timpul concediu, probabil primul lucru pe care il cautati pe internet: hotel în Sunny Beach, sau Inchiriere apartament în Nessebar. Apoi, din păcate, aţi înţeles că nu sunteţi mulţumit de nivel de preţ, în special în august, de vârf de sezonul de vară. Aţi întrebat vreodată despre alternative? De exemplu, puteţi Inchiriere apartament în Ravda, aproape de Sunny Beach în apartament complex de Rutland Beach, la doar 5 kilometri de cele mai vechi Nessebar. ► Ceas video!

 • Vedere la mare

  Piscină şi cu nisip

  În apartamentul nostru, veţi admira vederi panoramice la mare în fiecare zi de vacanta ta. Mic dejun pe balcon, cu vedere la mare ceea ce poate fi mai bine? Dacă doriţi să înoate în mare, doar 7 minute de mers, şi vă pe plaja de nisip.

 • Viaţă de lux

  Cost mai puţin în Bulgaria

  Urma urmei, mai bine obţine calitatea şi să plătească mai puţin? Acest apartament nu este o cameră la hotel, este de cele două dormitoare, care este complet la dispoziţia dumneavoastră! Aici veţi simţi liber şi confortabil. În apartamentul nostru poate trăi până la 4 persoane.

 • Cultura

  Vechi Nessebar

  10-15 minute cu autobuzul de la nostru de plat în Ravda şi va fi în muzeu în aer liber, capodopera de arhitectura, a intrat în lista globală de monumente culturale de UNESCO Nessebar, de start a culturii bulgare.

► Pentru a ajuta oaspeții noștri și vizitatorii zborurilor de căutare pe site către Bulgaria, am stabilit un motor de căutare unic, care vă permite să rapid, găsiți, pentru a alege și să cumpere cele mai ieftine bilete de avion către Varna sau Burgas din Londra, Birmingham, Glasgow sau orice oraș din Anglia. Iar lucrările sale pentru diferite țări. Pentru a rezerva un bilet, pur și simplu completați formularul de mai jos. Vă garantăm cele mai bune locuri în avion și siguranța tuturor plăților!


 

► După sosirea în Bulgaria, cu siguranta trebuie sa caute un transfer de la aeroport și să negocieze cu șoferii de taxi bulgari - dar este scump. Noi am gasit cel mai mic pret pentru taxi în Bulgaria, și le-a pus în modulul de mai jos. Chema un taxi în Ravda dacă sunteți călătoresc de la / la aeroportul din Burgas, Varna sau chiar la aeroport sau Sofia, chiar aici! La fel de bine se poate vedea taxiul în Sunny Beach și Nessebar. Doar completați formularele de mai jos! Vă dorim o călătorie fericită!


► Rent a car in Ravda - ieftine mașini de închiriat în Nessebar. Desigur, călătorii, pentru un confort complet, aveți nevoie de un serviciu de închiriere de mașini în Bulgaria. Dar, rent a car in Sunny Beach sale o afacere cu prețuri diferite și opțiuni. Încercați să găsiți o mașină de închiriat Ravda, se va lua o mulțime de timp. Este mai bine să folosească noul serviciu, în cazul în care puteți vedea toate prețurile și pentru a obține cele mai ieftine mașini la preturi în Bulgaria, direct de la noi. Nu există taxe suplimentare. Fără comisioane.

Economybookings.com

 

установить счетчик посещений