VELKOMMEN!

Hvis du se etter alternativer, hvor du skal leve i Bulgaria i ferier, sannsynligvis det første du er ute i Internett: Hotell i Sunny Beach, eller leie leilighet i Nessebar. Så, dessverre, du forstå at du ikke er fornøyd med prisen nivå, spesielt i august, toppen av sommersesongen. Har du noen gang lurt om alternativer? For eksempel kan du kan leie leilighet i Ravda, i nærheten av Sunny Beach i leiligheten kompleks Rutland Beach, bare 5 kilometer fra den gamle Nessebar. Klikk for å ► Se video her!

 • Sjøutsikt

  Svømmebasseng og sandstrand

  I vår leilighet, vil du beundre panoramautsikt over havet hver dag av din ferie. Frokost på balkongen, med havutsikt hva kan være bedre? Hvis du ønsker å svømme i sjø, bare 7 minutters gange, og du på sandstranden.

 • Luksus liv

  Koster mindre i Bulgaria

  Tross alt, bedre få kvalitet og betale mindre? Denne leiligheten er ikke et rom på hotellet, det er de to roms leilighet, som er helt til din disposisjon! Her vil du føle gratis og komfortable. I vår leilighet kan leve opp til 4 personer.

 • Kultur

  Ancient Nessebar

  10- 15 minutter busstur fra våre flat i Ravda og du vil bli i friluftsmuseum, mesterverk av arkitektur, kom inn i det globale liste over kulturminner UNESCO- Nessebar, hjemmet til den bulgarske kultur.

► For å hjelpe våre gjester og besøkende av nettstedet søk etter flyreiser til Bulgaria, har vi etablert en unik søkemotor som lar deg raskt finne, velge og kjøpe den billigste fly til Varna eller Burgas fra London, Birmingham, Glasgow eller noen city of England. Og sine verk for ulike land. For å bestille en billett, er det bare å fylle ut skjemaet under. Vi garanterer de beste setene på flyet og sikkerhet for alle betalinger!


 

► Etter ankomst i Bulgaria, du absolutt trenger å se etter en transport til flyplassen og forhandle med de bulgarske taxi sjåfører - men det er dyrt. Vi har funnet den laveste prisen for taxi i Bulgaria, og sette dem i modulen under. Ringe en taxi i Ravda hvis du reiser fra / til flyplassen i Burgas, Varna eller flyplassen eller Sofia, rett her! I tillegg kan du se vår Taxi i Sunny Beach, og Nessebar. Bare fylle ut skjemaene nedenfor! Vi ønsker deg en lykkelig reise!


► Lei en bil i Ravda - billig leiebil i Nessebar. Selvfølgelig, reisende, for full komfort, trenger du en leiebil i Bulgaria. Men leie en bil i Sunny Beach sin virksomhet med forskjellige priser og alternativer. Prøv å finne en bil til leie i Ravda, vil det ta mye tid. Det er bedre å bruke den nye tjenesten, hvor du kan se alle prisene og få bilene på billigste prisene i Bulgaria, direkte fra oss. Ingen tilleggsavgifter . Ingen ekstra kostnader.

Economybookings.com

 

установить счетчик посещений